Verkoopvoorwaarden

Verkoopvoorwaarden Piqué Creatief

U kunt bij ons bestellen min bedrag € 15,00 bij vooruitbetaling. Wanneer uw betaling door ons is ontvangen zullen wij, indien mogelijk, direct overgaan tot het verzenden van de door u bestelde artikelen.

Alle op onze site vermelde prijzen zijn inclusief btw.(mocht het artikel wegens typefout te hoog geprijst staan meld het ons dan,zo ook als het te laag geprijst staat hebben wij het recht de prijs op het factuur aan te passen)

Verzendkosten: Kijk bij verzendkosten voor de tarieven van brievenbus en pakketpost voor binnen en buitenland
De verzendkosten voor brievenbuspost zijn afhankelijk van het gewicht en op eigen risico,
wilt U er zeker van zijn dat uw bestelling aankomt laat het dan met pakketpost bezorgen,
dit wel aangeven bij opmerkingen

Betaling

Als u via onze website bestelt ontvangt u een ontvangstbevestiging die door de computer automatisch wordt aangemaakt. Aangezien wij echter geen vaste verzendkosten hanteren zullen deze kosten als € 0.00 vermeld.

Wij verzoeken u dan ook te wachten met betalen tot u de definitieve rekening van ons heeft ontvangen waarin wij de verzendkosten hebben verwerkt.

 U geeft ons dan tevens de gelegenheid om eventuele artikelen die niet meer op voorraad zijn op de rekening in mindering te brengen.Zoals aangegeven leveren wij op dit moment uitsluitend op basis van vooruitbetaling. Dit door overschrijving op ons rekeningnummer bij de Rabobank in Helmond

Rekeningnummer : 14.35.52.511

IBAN:  NL85RABO0143552511

BIC:   RABONL2U

Ten name van : Pique Creatief

Te : Helmond

Overige bepalingen

 

  • Verzending van bestelde goederen geschiedt voor risico van de klant;
  • De artikelen worden door ons zorgvuldig gecontroleerd voordat ze worden verzonden. Indien er desondanks toch een artikel met gebreke bij u aankomt, zorgen wij dat dit probleem in goed onderling overleg wordt opgelost.
  • Retourzendingen waarover geen persoonlijk overleg heeft plaatsgevonden worden door ons niet geaccepteerd.
  • Retourzendingen geschieden dus alleen in overleg.
  • Onze prijzen zijn steeds, vrijblijvend, op heden geldig zonder verbintenis en onder voorbehoud van verkoop of voldoende voorraad.
  • De door de klant verstrekte persoonlijke gegevens zijn strikt vertrouwelijk en worden door ons alleen gebruikt voor het verwerken van de bestelling. Uw gegevens zullen niet ter beschikking worden gesteld aan derden.
  • Door het verzenden van de bestelling erkent u kennis te hebben genomen van de verkoopvoorwaarden en deze te accepteren.